Rólunk

Az amerikai Eastman Chemical Company által gyártott LLumar autó- és épületfóliák a legmegfelelőbb megoldást kínálják az összes üveggel és karosszéria védelemmel kapcsolatos problémára. LLumar fóliák alkalmazásával hatékony választ adhatunk mind a hő-, fény- és UV-védelmi igényekre, mind személy- és vagyonvédelmi elvárásokra. A piacon található legmagasabb fóliaminőséget a gyártásuk során alkalmazott szigorú előírások, képzett, tapasztalt szakemberek és a folyamatos kutatómunka is biztosítják. A gyártás során olyan termék előállítása folyik, mely alkotóelemeinek, rétegszerkezetének köszönhetően alkalmas meglévő üvegek energetikai, ergonómiai és biztonságtechnikai problémáinak megoldására.

 
Videó lejátszása

A LLumar fóliák már több mint 20 éve Magyarországon is megtalálhatóak. Az Eastman délkelet-európai képviseletének székhelye Budapesten található, a régióban itt végzik a LLumar márkanévvel kapcsolatos marketingtevékenységeket, szervizmunkákat, képzéseket, valamint a kivitelezői hálózat anyagellátását. Minőségének, megbízhatóságának és kedvező árainak köszönhetően a LLumar fólia messze piacvezető a térségben is, ismertsége és elismertsége folyamatosan növekszik.

Kinik Fólia Műhely

A Kinik Fólia műhelye 2000 óta áll az autótulajdonosok rendelkezésére Miskolcon. Professzionálisan felszerelt fóliázó műhelyünkben rövid határidővel vállaljuk az autók szétszerelés nélküli fóliázását optimális feltételekkel: a legmagasabb minőségű fóliával kedvező áron. Az autófóliázás mellett folyamatosan végezzük lakások, házak, irodák épületüvegeinek hő- és fényvédő, valamint biztonsági fóliázását is.

Az elmúlt több mint 10 évben mintegy 6000 autó és több ezer négyzetméter épületüveg fóliázását végeztük a megrendelők teljes megelégedésére. Munkánkat dicséri, hogy nemcsak Miskolc és környékéről érkeznek megrendelések, hanem az ország számos távolabbi részéről is visszajárnak az ügyfeleink.

A LLumar fóliák gyártójának hivatalos kivitelezőjeként rendelkezünk a fólia telepítéséhez szükséges minden jogosítvánnyal. Mind épület-, mind autófóliázási munkáinkra hosszú távú garanciákat vállalunk (autófóliázás 7-12 év, biztonsági fóliázás 10 év, további épületfóliázás 5-15 év)

SZOLGÁLTATÁSAINK

Autó üveg fóliázás

Sötétítés, hővédelem, UV védelem LLumar autóüveg fóliával.

Épület üveg fóliázás

Hővédelem, UV védelem, betörésvédelem LLumar üvegfóliával.

Karosszéria védelem

Öngyógyuló karosszériavédő LLumar fóliával.

Kinik Autófólia

Kinik Róbert – okleveles LLumar kivitelező
3525 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán u. 77.